Sa ei ole sisse loginud.
minu pakk läks ka täna alles teele. Märtsikuu jõudis vist liiga järsku minu jaoks kohale
Eemal
Sain mina eile postiga pakiteate, sättisin riiulisse, et hea esmaspäeval ära tuua. Kiire päev, ei olnud mahti sisusse süvenedagi...
Hetk tagasi helises uksekell, pimedusest (mu õuetuli on JÄLLE katki, säh sulle 2a garantiid!) küsis hääl, kas mina olen Elsa. Ja siis ulatati pakk ning tasapisi pudenesid killukesed kokku - minu ukse taga oli Sinihiireke. Nii et Jumal tänatud, et kassi kodus polnud ![]()
Paki sisu hakkan alles uurima...
Eemal
Aga mina sain just paki ![]()
Aitäh tegijale põlvamaalt. Välja ma sind nüüd vist küll ei nuputa ![]()
Aga pakk on armas
Eriti armas on mai kuu, kui need imelised lilled õitsevad siis meenutan tänuga sind
. Sa oled hea nuhk
mul polnud kirjas, et tahan nartsissisibulaid juurde saada ![]()
Ma nüüd imetlen seda kohe veidike ja siis käin lastega õues, ning pärast panen ka pildi ülesse.
Viimati muutnud liisu-liisa (10.03.08 11:32)
Eemal
minu paki pilt ja jutt siis siin
Pildil klikates näeb pilti ka suuremalt ![]()
Eemal
Raportreerin: minu ja Sigridi pakid said teele pandud. Pilti muidugi enne saatmist ei teinud, aga ehk jõuavad kõik täies tükis kohale...
Eemal
Aitäh, Krista! Käisisn postkontoris pakil järel, ei mallanud homseni oodata. Paki sisuks viirukid, uued tudusokid pühvli aasta sümboliga (mmm, minu lemmikud) , sinine geelküünal - hästi huvitava sisuga, Fransuke (kootud vähk
, virsikupuust mobiiliripats (läheb kohe mobiili külge), valge kivike - mida saab kiskile riputada, kaela näiteks ja natukene vähi komme.
Igavesti lahe pakk, aitäh veel kord! Sa oled nii palju vaeva näinud ja aega kulutanud kudumisele. Kuidas Sa küll jõuad!
PS. Kui pakki avasin, siis laps küsis, et mis värvi mu pakk seekord on.
Ära rikutud või liiga palju KK-d jälginud, ma ütlen!
Eemal
Võta heaks, Anks
Seekord kulus rohkem aega ideede leidmiseks. Vähike võttis minu jaoks aega tunduvalt vähem kui olin peljanud: kui algul nägin tema tegemise õpetust, siis olin kahevahel. Aga siiski viimasel hetkel otsustasin proovida ja asi osutus igati lihtsaks, kuid samas põnevaks meisterdamiseks.
Muide, unustasin Sulle seda pruuni lõnga kaasa panna. Kerisin "spetssegu", et saaks "strateegilised kohad" tugevamad. Kui millalgi näeme, siis annaksin selle ka Sulle ikka üle - et kui on vaja kunagi parandada või nii..
Viimati muutnud v2ikekass (11.03.08 07:54)
Eemal
v2ikekass kirjutas:
Muide, unustasin Sulle seda pruuni lõnga kaasa panna. Kerisin "spetssegu", et saaks "strateegilised kohad" tugevamad.
Siis peame kuskile kohvile minema. Kutsume teised ka, polegi ammu trehvanud.
Eemal
Tartus paistab seltsielu praegu vaiksem olevat kui Tallinnas. Aga ma hoian seda lõnga hoolega alles - praegu ei tahaks nakkushaiguste suure leviku ajal eriti rahvarohketesse kohtadesse istuma minna.
Eemal
Hei ma sain ka paki!!! Aitähh Oravake!!! Mul juba sõrmed sügelevad, et tikkima hakata. Need mustrid on just hingele
ja muidugi ehtekomplekt. Kommid läksid juba laste vahel loosi. Aga okolaad on minu
Vaatan kas õnnestub ka pilt pakist kuhugi ülesse panna. Nii siin ka see pilt http://nagi.ee/photos/sinihiireke/4688559/
Viimati muutnud Sinihiireke (11.03.08 19:50)
Eemal
Minul on ka pakk käes.
Aitäh, Ussicke
Ja sedaet ... kes või mis on Sulle paljastanud minu sellekevadised reisiplaanid? Juhul kui see saladus ei ole, muidugi. Raamat läks igatahes esimesele lugemisele:) Hea, et plaanid väga täpselt paigas pole, saab uurida, kuhu veel minna.
Piltidega üritan ka selle nädala jooksul hakkama saada.
Eemal
to v2ikekass: ega Sul mulle saadetud pakist pilti ei ole? Kui on, siis palun pane üles. Kuna mul isiklikku fotoaparaati ei ole, siis pilti oma pakist ma lubada ei julge.
Eemal