Sa ei ole sisse loginud.
Tuleb välja, et minu pakk on tõesti postkontoris juba 10ndast. Ja postkontor ei kõssagi sellest. Helisades teatasid, et siis peaks tulema teine pakiteade juba täna. No pole seda teistki. Aga eks ma lähen sellele pakile siis õhtul järgi.
Eemal
kuna ma muid pakke ei oota, siis julgen 99,9% väita, et olen tähtkujupaki kätte saanud st see ootab mind kodus, kuid ise kahjuks õnnestub selle sisuga tutvuda alles u. pooleteist nädala pärast...
Eemal
Vot sellise paki sain mina. Fantastiline. Ma olen nii rahul. Kõik vajalikud ja huvitavad ning ilusad asjad. Tänud igasse ilmakaarde ja eks ma nüüd nuputan, kes tegi.
http://kasitoo.blogspot.com/2008/03/thtkujupakk.html
Eemal
Tore, et kätte said paki lõpuks, Jutupaun ![]()
Annyliis, panin Sinu nime taha ka siis "linnukese". Muljetamist ootan ikka ka ![]()
Ehh.. ongi üks ootaja jäänud. Või võib tasapisi mõelda ütelusele: "Jagajale jäävad näpud"...
Viimati muutnud v2ikekass (18.03.08 07:22)
Eemal
Appi kassike kas sa ise polegi pakki saanud
Pai sulle...ehk jõuab ka sinu pakk ikka kenasti kohale ja ei teki sellist jama nagu praegu isetegijate foorumis paeltikandis saunalinaga toimub ![]()
Eemal
Ootan veel, jah. Paki tegija on maininud, et postitas - ja ma ei näe põhjust tema sõnades kahelda. Ju siis Eesti Posti probleem. Aga EP omad on piisavalt ohmud ka. Isegi kui helistasin oma kandi väikesesse harukontorisse, otsis tädike ainult arvutist ja järelikult tähitud saadetisi. Aga kui see on saadetud lihtpakina või lihtmaksikirjana, siis võib see tal sealsamas käeulatuses muudkui oodata ja oodata :S
Eemal
Ohh! Mind ja minu mõistust!
Ei taibanud kohe, et siia hõikama pean, kui kätte paki sain!
Linki veel ei pane, sest kogemata said üles ka enda tehtud paki osad, kuid saaja pole veel kätte saand.
Natuke tuleb oodata.
Eemal
Sain ka paki kätte ![]()
Tänud-tänud, Nugise muti! Igati kasulik ja mõnus pakk on ![]()
Täpsem jutt blogis.
Nüüd jääb veel ära oodata Annyliisi kommentaar tema paki kohta ja siis võibki tulla foorumi koristajatädi seda teemat lukku panema.
Eemal
Täna avasin siis paki, mis mind ilusasti kodus ootas. Oligi tähtkujupakk
Nägu lõi mul särama, kui pakist vastu vaatas suur rohkeline ja pehme vähk.
Pakki oldi vist suure hinnuga tehtud, kõik oli läbi mõeldud, väga armas.
Nagu Liisu (nii seisis kirja lõpus) täpsustas, pani ta pakki 13 eset, see vähi õnnenumber. Pildil on siis näha, mis minu pakk sisaldas.
Tegijaks ei oska ma esimese hooga kedagi pakkuda. Vaid nime põhjal arvan, et äkki liisu-liisa.
panin väga mööda w?
Paki tegijalt tahaks kysida, et kust selline info, et ma jänes olen? Ise ei teadnudki, aga äkki olengi. Saaks minuga jagada infot selle kohta äkki
pliiiz
OLEN SUPER RAHUL pakiga...vot! ![]()
![]()
![]()

Eemal
Mina see paki tegija jah
Ei pannud mööda
Mul hakkas kohe kergem kui loen siit, et jäid pakiga rahule
Aga sa panid kenasti kirja oma sünniaasta kuu ja kuupäeva. Selle "kaevasin" ma välja siit
http://www.vara.ee/horoskoop/index.shtml#2
Viimati muutnud liisu-liisa (25.03.08 22:24)
Eemal
Paistab, et võib tähtkujupakivahetusele nüüd punkti panna.
Eemal
Aitäh sulle väike k2ikekass, selle imelise projekti vedamise eest ![]()
Eemal
minu poolt ka suured tänud v2ikekassile, siiani kõige huvitavam ja mõnusam pakivahetus mul:D
Eemal
Järgmiseks võiks ühe kiire jõulukingivahetuse ära teha, mis te arvate? ![]()
Eemal