Sa ei ole sisse loginud.
Isehakanud Lillekasvataja kirjutas:
Ma ei saanudki aru. Tohib siis tulla vai ei? Või tulen viie aasta pärast?
´
No tuleb ikka kohale tulla, mis muud. Elina niisama vatrab ![]()
Seda enam, et 5a kriteerium oleks ikka karmimast karmim - foorum ise alles 3-aastane ![]()
Aga 13.12 sobib mulle ka priimalt!
Eemal
Ketserlik ettepanek: teeks jõulupeo jaanuaris?
Eemal
ma küll ei oska veel öelda midagi jaanuari hõivatuse kohta, kuid mul on nii 6. kui 13. juba pidudega hõivatud. Nii et mulle meeldiks ka ketserlik ettepanek;)
Eemal
Ega ma ei pahanda kui ei tohi. Noh, kui on mingi kinnine üritus.
Mul lihtsalt pikk nina. Peab ju seda igale poole toppima
Ei ole kinnine üritus, vastasel juhul ei arutletaks siin nii avalikult ![]()
"Värsket verd" peab ka ikka olema!
13.dets sobib väga hästi, ja 15-19 poolt.
Eemal
Kas valime Heidi org.komiteesse? ![]()
Nali naljaks, aga keegi võiks eest võtta, sest aega on AINULT 1 kuu!
Eemal
eieiei, ärme tee ikka jaanuaris, jätkame traditsiooni parem detsembris ![]()
ja ma väga toetan Heidi kandidatuuri ![]()
Viimati muutnud Kalakajakas (11.11.08 20:17)
Eemal
Elsa kirjutas:
Ma ei saanudki aru. Tohib siis tulla vai ei? Või tulen viie aasta pärast?
´
No tuleb ikka kohale tulla, mis muud. Elina niisama vatrab
Seda enam, et 5a kriteerium oleks ikka karmimast karmim - foorum ise alles 3-aastane
Aga 13.12 sobib mulle ka priimalt!
Elina on patoloogiline vatraja ![]()
15-19 on hea aeg, siis on juba nii pime ka, et ei ole näha, et lund maas ei ole ja saab mõnusalt jõulutada.
Eemal
Olen kahe käega Heidi valimise poolt!
Eemal
Armas taevas! mis peen hääletus siin toimub
mis teil enam valida - olen 2 aastat helistanud bronnimise asjus, võin kolmanda ka helistada (kui juba hooplemiseks läks
)
Ma saan aru, et Kummutis tegutsejatel on Käsitööpäev Rakveres plaanis? Kahju muidugi, et kattub, aga ma eelistan ka detsembris jõulupidu pidada.
Kuigi võib kõne alla tulla ka pühapäev (14.12), kuigi kaugematel tulijatel on laupäeval Tartus mõnusam vast aega veeta nii enne kui pärast pidu.
Eemal
Ma ka Heidi poolt
(su teinepool saab jälle küsida, miks sa seda kõike teed
)
Ja detembris kindlasti palun! Jaanuar pole enam miski jõulukuu, siis on juba teised peod
.
Eemal
Heidi kirjutas:
Armas taevas! mis peen hääletus siin toimub
mis teil enam valida - olen 2 aastat helistanud bronnimise asjus, võin kolmanda ka helistada (kui juba hooplemiseks läks
)
Ma saan aru, et Kummutis tegutsejatel on Käsitööpäev Rakveres plaanis? Kahju muidugi, et kattub, aga ma eelistan ka detsembris jõulupidu pidada.
Kuigi võib kõne alla tulla ka pühapäev (14.12), kuigi kaugematel tulijatel on laupäeval Tartus mõnusam vast aega veeta nii enne kui pärast pidu.
Ei muidugi, milleks traditsiooni rikkuda:) ma pole ju ühelgi aastal saanud tulla, see oleks imelik, kui nüüd õnnestunuks:)
Eemal
1) 13. detsember sobib ideaalselt - jäävadki sünnipäevitajad olemata, saan lihtsamalt läbi.
Ja Ä-d panevad siis niikuinii peo püsti. Vahet pole, kus ma vanaks saan, Strandhofis või Tartus. Pealegi on siis luutsipäev kah. Ja pühapäev ei oleks tõesti kaugemalt tulijatele vist kõige parem? (Pealegi - jõul ise teab, mis kell sealt pidust viimaks koju jõutakse.
)
2) Heidi poolt hääletan kõige nelja käpa ja sabaga. ![]()
Viimati muutnud oravake (12.11.08 09:46)
Eemal
Ma pooldan 13. saab ehk nina mänguasjamuuseumi ka pista (loota ju võib...).
Kingivahetuse ka teeme?
Eemal
oravake kirjutas:
1) (Pealegi - jõul ise teab, mis kell sealt pidust viimaks koju jõutakse.
)
Misse viimane rekord nüüd oligi.... ![]()
Eemal
Panin Uppsala maja kinni - 13.dets, kell 15-19
Traditsiooniliselt on kavas eeskava meesesinejatelt, šampus ja tort.
Tegelikult muidugi tuleb suhu pistmiseks ise midagi kaasa võtta, kohv ja tee on koha pealt ja kingikoti võiks ikka ka teha (ilma luule lugemiseta).
Eemal
Kahe käega luule lugematajätmise poolt! Selle asemel võib ju kingituse lihtsalt ise meisterdada, siis on oma kingi eest juba midagi tehtud ![]()
Eemal
Heidi kirjutas:
...Traditsiooniliselt on kavas eeskava meesesinejatelt, ampus ja tort.
...
On meesesinejad ka noored ja kaunid? ![]()
Eemal