Sa ei ole sisse loginud.
Täna kohtuvad ka Tartu nobenäpud. Meil kipub tehnikate lõikes väga kirju seltskond olema. Kudumisest ristpiste tegemiseni välja ![]()
Nii et faktidest ka: Lõunakeskuse uues osas, jääväljaku kõrval oleva Orient Expressi teisel korrusel, orienteeriv algusaeg kell 18. Seni oleme kokku saanud vaheldumisi teisipäeval ja kolmapäeval. Näis, kas loksub lõpuks üks päev paika või mitte...
Viimati muutnud Elsa (15.03.06 14:06)
Eemal
Tervitan omalt poolt uusi ja vanu tuttavaid käsitööklubist!
Millal meie 2006.a esimene "istung" võiks toimuda?
Meeldejäävat aastavahetust!
Kas mitte ei jäänud 4. jaanuar samal ajal samas kohas?
Oi kuidas tahaks tuleval aastal ka "käpp" olla. Näis, mis kodused kostavad ![]()
Eemal
Minu mäletamist mööda jätsime esimese nädala rahule. Kui mu kalender ei valeta, jäi kokkulepe 11. jaanuariks (kolmap). Aeg ja koht siis ikka samad... Keegi ehk parandab, kui eksin - Alfa, Heidi, Lapiliisu...?
Eemal
minu meelest jäi ka 11. jaanuar.
(aga minu pea on nagu sõel, ma võin eksida
)
Eemal
Tüüpiline mina - kõik valesti meeles
Ükspäev lähen ausõna kuskile ajukontrolli.
Kohtume siis 11. jaanuaril ![]()
Viimati muutnud marfa (03.01.06 16:50)
Eemal
Tegelt´oli nii, et kuna 2.jaanuaril alustasid inimesed töönädalat, siis kokkusaamine lepiti 4.jaanuari peale. Kuigi kokkulepet võib ju muuta, kui järgmine nädal rohkem sobib.
Eemal
Teeme siis järgmisel nädalal kui enamusele nii rohkem sobib. Minu arust sai ka kokku lepitud järgmine nädala.
Eemal
Vot, ma mäletan ka nii, nagu Heidi räägib. Mina oleksin küll sel nädalal tulija
(Päris üksi küll ei taha istuda ![]()
Eemal
Mina veel päris täpselt ei tea, kas saan homme tulla. Nüüd on noorem poiss tuulerõugetes:(
Eemal
Kuna palju kõhklejaid ja mitte-tulijaid, siis jätaks seekord ära? Või kuidas? ![]()
Eemal
Mina täna ei tule .... pole esteetilise välimusega ning nägemine piiratud
Eemal
Elsa oli ikka kaaaaaaaaaa;)
Eemal