Sa ei ole sisse loginud.
Heidi palus öelda edasi, et ehk on keegi nii kulla-kallis ja võtab kaasa kevad, suvi Novita ajakirjad. Ta oleks tohutult õnnelik ![]()
Eemal
Mina võtab pooliku soki kaasa, iseasi kas ma teda edasi kududa ka viitsin
Juba esimene ei taha edeneda, kuidas ma veel selle teise teen, ähvardab ju puha igavalt samasugune tulla ![]()
Kingitus aga ootab riiulis uut omanikku ![]()
Eemal
Nädalavahetusel pidasin plaani, et ajan teisipäeval mitu kiiret asjatoimetust Tartus korda ja võib-olla lehvitan möödaminnes käsitöötegijatele ka. Kahjuks seoses aja hilisemaks muutmisega see plaan teoks ei saa, sest kell 19 tuleb juba Tartust 50 km kaugusel teisel üritusel olla. Igal juhul toredat KKN tugirühma koosolekut!![]()
Eemal
Juula2 tuleb ikka kaaaaa ja kingituski juba olemas.
Eemal
Millist Novita kevad-suvi HEIDI tahtis? Selle aastakäigu oma?
Ahhh, ei leia nagunii üles...mehele pandud.
Viimati muutnud Tatsuk (03.10.06 17:00)
Eemal
Kas me teame ka, kuhu nurka see kinni pandud laud jääb, nuh, et suure maja pääle ära ei eksiks ![]()
Eemal
Thredahlia,
tuleb lihtsalt minna 2. korrusele, leida üles üks tülpinud näoga blond ettekandja ja talle öelda parool KKN, küll ta siis sind kohale juhatab ![]()
Tegelikult leiad sa meid ka ise üles.
Eemal
alfa kirjutas:
...tean omast käest; kui ma koosolemisest puudun, ei tea ma tuhkagi, mida nad seal rääkisid või mille üle naersid
)
...ja ega me räägi ka, kadedad oleme
Tahad teada - ole kohal! Simpel!
Aga mina olen tegelikult ikka päris kole koll, Saku kandis hirmutatakse vist minuga lapsi
"Kui sa nüüd putru ära ei söö, tuleb kuri Nicole...!"
Enivei, täna olen kohal nagu viis kopikat!
Eemal
Mina tulen ka ja kingike peaaegu pakitud. Aga kudumist ma täna kaasa ei võta. Kõik ei mahu ju ometi varrastega vehkima!
Viimati muutnud Anks (03.10.06 17:12)
Eemal
Lapiliisu, mis Sakust sa räägid, terve IT hirmutab sinuga lapsi. Va kole koll selline
))
Eemal
Thredahlia kirjutas:
Kas me teame ka, kuhu nurka see kinni pandud laud jääb, nuh, et suure maja pääle ära ei eksiks
Kui tuled, siis ikka 2. korrusele ja kui esimene oled, siis ütle "tülpinud näoga teenindajale" (tnt, aga väikese tähega), et täna poole seitsmeks oli laud u 10-le kinni pandud. Küll siis õigesse kohta ehk juhatatakse.
Eemal
mudatilder kirjutas:
aga niisama huvi pärast .. et .. ütelge nüüd ausalt, olete te väga hirmsad ?
olime siis hirmsad?
(on kaks varianti, mida vastata
)
Eemal
Oh, vägev! 14 inimest kui ma ei eksi! Kui nii edasi läheb, siis järgmisena koguneme kuskil konverentsisaalis ja siis Vanemuise kontserdimajas (võibolla on Tartus veel mõni suurem saal). No igatahes ettekandjad suhtuvad meisse juba rahulikult, et las koovad ja lobisevad.
Eemal
Äkki nad suhtuvad liiiiiiga rahulikult ![]()
Aga tore oli teiega, järjekordselt. Kahju, et ma regulaarsetele kogunemistele nii harva jõuan.
Eemal
Just liigagi rahulikult. Kook jäi ju saamata ![]()
Eemal
Heidi kirjutas:
mudatilder kirjutas:
aga niisama huvi pärast .. et .. ütelge nüüd ausalt, olete te väga hirmsad ?
olime siis hirmsad?
(on kaks varianti, mida vastata
)
No algus oli ikka kohe päris hirmus: pikk laud, palju rahvast, kahvliklõbin (kuulasin - ei olnud vardad ..), vestlus täies hoos, mina vaikselt hiilin mööda seinataguseid ja ootan, et kuuleks kusagilt sõna "kudumine" ..
Aga pärast oli suisa tore ![]()
Eemal
Mudatilder, meil oli jutuks siidiseguga lõngad. Liannis on lõng Katia Scotch Tweed. Koostis: 65% siidi, 26% villa, 9 % viskoosi.
Värvivalik on kesine, pruunid ja hallikad toonid, aga lõng tundub mõnus. ![]()
Viimati muutnud Heidi (04.10.06 17:41)
Eemal