Sa ei ole sisse loginud.
Rõõm jõudis minu õuele. Salasõbralt kingitus käes! Paki sees oli väääääga palju asju. Ei hakka kõike üles lugema, sest muidu lähevad äkki teised kadedaks. Soojaks kingituseks olid punasetriibulised kindad. Paksd. Soojad. Tuleks ainult lumi, saaks lastega kelgutama minna, siis läheks kingitus sajaga täie ette. Aitäh, päkapikule!
Eemal
Ma ikka veel nõutu. Et kesse vahva tegija oli, kesse mulle sooja ja pehme salli nikerdas?
Äkki mõni kavalpea aitab?
Eemal
Lola69 kirjutas:
Ma ikka veel nõutu. Et kesse vahva tegija oli, kesse mulle sooja ja pehme salli nikerdas?
Äkki mõni kavalpea aitab?
Mul sama asi.
Eemal
minul on mõnes mõttes sarnane asi, mina tean, et tegija tartust ja Tiina nimeline. Mul küsimus, kas ma olen teda näinud või mitte Tartu padjaklubis?
Eemal
Ma võin vist saladuskatte all öelda, et Tiina pole minuteada Tartus padjaklubis käinud ![]()
Eemal
Juhuu, mina just sain! Nii ilus, nii punane, nii mina, nii ilus punana minu barett. Aitäh Vikike!!!!!
(Homme teeme pilti kah)
Eemal
Mina sain ka paki kätte. Tänan Jutupauna omapärase salli eest.
Eemal
Ja ongi kink käes, sinine sall, väga hea lõhnaga küünlad ja valge mustikatega okolaad (see viimane on nüüd küll juba otsas).
Aitäh salajasele sõbrale!
Eemal
Minu pühad kestavad ikka edasi. Sain täna kätte paki oma salasõbralt. Aitäh, aitäh, aitäh! Pakis oli imemõnus lapitehnikas kootud sall looduslikes värvitoonides rohelisest punaseni, kaks tokki tumepunast Cortina lõnga ja magusat ikka ka. Mul polegi juba aastaid uut salli olnud. Salasõber oleks justkui teadnud, et ma aastaid oma garderoobi uuendanud olen ainult uusi kindaid muretsedes.
Mida ette võtta kaasapandud lõngatokkidega, seda pean veel mõtlema, sest ma siiani tegelenud rohkem maavillase lõngaga ja need tokid tunduvad katsudes nii mõnusad, et neid võiks justkui niisamagi kapis paitamas käia.
Tahan veel lisada, et peale minu imetlesid mu kingitust kõik minu kodakondsed. Ja see on mu meelest tegijale veel kõige suurem kiitus. Ilusat algavat aastat Sulle, Salasõber! ![]()
Eemal
Kõik SKSis osalejad, kui olete Flickris konto omanikud laadige oma pilt meie ühisalbumisse lisaks juurde siis märge kellele või kellelt pakk. Aga võib ka ilma. Kel pole oma kontot võite vabalt saata pildi soekingitus@hot.ee ja me laadime üles. E-mailitsi võib vastava lisamärkusega varustatult saata ka neid kinkepilte, mille tegijat ei soovita avaldada ![]()
Eemal
Puhtjuhuslikult avastasin Ingridi blogis ühe foto lõngaotste kuhjast. Kas see on mu ettekujutus või on need tegelikult ka minu kingitusest üle jäänud?
Eemal
uups.... vahele jäin.... ![]()
Mul on hea meel, et kingitus, mille idee ma ei tea kust tuli, meeldis.
Viimati muutnud Ingrid (03.01.07 21:21)
Eemal
Kuis on? Kas projekt on edukalt lõpule jõudnud?
Eemal
Suurem kokkuvņte on http://soekingitus.blogspot.com ning www.flickr.com/groups/soekingiuts/pool ka nąha. Kuigi mitte veel kņik, tąiendame veel nimekirju.
Eemal
http://www.flickr.com/groups/soekingitus/pool
väike "trükikurat"ei lasknud avada ![]()
Viimati muutnud kayl (12.01.07 08:23)
Eemal
Eeee... meiekad blogis oli jutt kuidas ta võitis eriloosimise (palju õnne!) Oleks ka sellest kuskil varem kuulda tahtnud kas siin või SKS blogis.
Eemal
Tahtsin sellest blogis kirjutada, aga sellega hetkel mingi segadus, ei saanud sisse blogisse. Omanik kontrollib milles asi.
Eemal