#1 22.03.07 10:31

Heidi
Kullaketraja

Värvipakivahetus

Välismaistes blogides on vahel käimas pakivahetus, kus koostatakse oma loositud sõbrale tema lemmikvärvis (või siis kokkulepitud värvis) pakk. Pakis on kõikvõimalike vastavat värvi asju, sh ka käsitöökraami, loomulikult smile
Kas siinne seltskond on huvitatud sellisest pakivahetusest?
Üldjoontes võiks see välja näha selline:
Pane oma nimi osalejana kirja.
Saada oma lemmikvärv, eelistused, allergiad, huvialad, laste arv jms meilile (lisandub huvi korral hiljem).
Oota loositud sõbra andmeid oma meilile.
Mõned pakinäited: http://www.flickr.com/photos/sabuja/157251631/
http://www.flickr.com/photos/girlhula/111804124/
http://www.flickr.com/photos/losabia/346920850/

Hinnavahemik siis 100.-150.-
Ankeedi saatmise tähtaeg on 28.märts (k.a),
Paki postitamise viimane tähtaeg on 1.juuni
Meiliaadress: pakivahetus@hot.ee

Mis võiks siis ankeedis olla:
1. Lemmikvärv (ja lisalemmikvärv, kui on)
2. Hobid
3. Lapsed
4. Lemmikloomad
5. Allergiad (toit, materjalid jms)
6. Lemmikkäsitööliik
7. Millest tunned käsitöös puudust, millest unistad?
8. Mida Sa ei soovi saada (täitmine vabatahtlik)
9. ... /Siia kirjuta seda, mida sa tahaksid pakitegijale veel öelda, aga mida ankeedis praegu ei ole/
10. Nimi ja aadress (palun kontrolli hoolikalt, et õigesti sai! smile )
11. Soovi korral lisa oma blogiaadress.

Osalejad:
1. Oravake
2. Kuduv Koeraomanik
3. Alfa
4. Marfa
5. Siuu
6. Heidi
7. Vardakeerutaja
8. Tutsbert
9. Ingrid
10. Pampel
11. V2ikekass
12. Elsa
13. Anks
14. Lola69
15. Stuart
16. Algaja
17. Lapiliisu
18. Kayl
19. Pisi-pisi
20. Annu
21. Karumammi
22. Kalakajakas
23. Katrix
24. Juula2
25. Egater
26. Asjake
27. Ussicke
28. Inx
29. Riinukas
30. Asti
31. Drex
32. Maarja
33. Paha siga
34. Evvei
35. Kuts
36. Savitaks
37. Elku
38. Aveke
39. Vardamoor
40. Tikrimari
smile

Viimati muutnud Heidi (28.03.07 18:42)

Eemal

#2 22.03.07 11:19

Ingrid
Sell

Re: Värvipakivahetus

Mina, mina, mina!
Arvan, et igaks valib oma lemmikvàrvi.
tàhtaeg... mmm.... mingi juuni lòpp? (vòi liiga pikk aeg)
kogumaksumus... pole ùldse aimugi, mis asjad eestis maksavad, mina teeks mòitlikkuse piires siinse hinnaskaala jàrgi...

"Kui sa veel asju kood, siis varsti pead sa poe tegema: "Emme kudumisepood, 3l korrusel""
http://nipetnapet.blogspot.com

Eemal

#3 22.03.07 12:44

v2ikekass
Hõbeketraja

Ossa, mida kõike välja ei mõelda smile
Mulle meeldiks ka juuni. Saaks rahulikult träni asjus ringi piiluda.
Sõbra lemmikvärv eelistatum.
Täpselt ei saanudki piltidelt aru, kas käsitöökraami all on mõeldud isetehtud käsitöö-asju või asju, millest saab midagi teha? Või mõlemat..

Eemal

#4 22.03.07 13:09

Heidi
Kullaketraja

Mõlemat ma arvan. Võib nii ise teha kui osta, et selline vaba, vastavalt igaühe enda ajavarudele.
Ma ise pakuks 31.mai lõpptähtajaks. Muidu kipuvad vahetused liiga pikaks venima ja jaanipäev tuleb ka peale tongue .
Kui panna algusajaks aprilli esimene nädal või umbes sinnakanti, siis jääb kaks kuud.

Eemal

#5 22.03.07 13:29

alfa
Sell

Täitsa lahe projekt! smile Hea meelega võtan ka osa.  Sõbra lemmikvärvi-pakk oleks huvitavam. Kas mai lõpp oleks väga vara? (ma selline kannatamatu tongue)
Kogumaksumus? See kõige keerukam.... 100.-?

Eemal

#6 22.03.07 13:33

Ingrid
Sell

Mina arvan, et mai lõpp on vara, rahulikult paki kokkupanemine on ju huvitavam nii tegijale kui saajale. keegi ei keela muidugi pakki varem postitada. Pane ankeeti juurde lisamàrkusena: "kannatamatu" tongue

"Kui sa veel asju kood, siis varsti pead sa poe tegema: "Emme kudumisepood, 3l korrusel""

Eemal

#7 22.03.07 14:48

Elsa
Kullaketraja

Äkki siis panna tähtajaks jaanipäev? smile Kest suve on küll suht kauge tähtaeg...
Ning pooldan ka sõbra lemmikvärvist juhindumist smile
Maksumuse osas on hinnata raske... ma pigem eelistaks suuremat summat, oleks mängulusti endal ka rohkem komplekteerimisel wink

If all else fails, hide. It works for bunnies...
ajaveeb
Mütsila

Eemal

#8 22.03.07 14:54

Heidi
Kullaketraja

150.- kuni 200.- ? Natuke suurem summa annab jah, rohkem võimalusi. Samas oleks ju kurb kui inimesed liig kõrge piirsumma pärast osalemata jätaks. Äkki mingi lisalahter, et vahemikus 100-150.- vahetavad omavahel ja 150 -200 vahetavad omavahel... tongue St nö ankeeti märkida hinnaklass. Või ma ka ei tea...
Arvamusi, arvamusi, oleks veelgi vaja smile

Eemal

#9 22.03.07 14:58

Algaja
Sell

Tundub päris huvitav olema. Ma veel mõtlen, et kas ikka osalen.Aga 100.- summa tundub normaalne.Vähemalt minu jaoks, kes veel ikka lapsega kodus istub.

Eemal

#10 22.03.07 15:09

marfa
Kullaketraja

Ärme siiski jaanipäevaks tee. Siis mõtted juba nii suvised, et ... yikes 01.juunini näiteks on ka tohutult aega tegelikult, et pakki komplekteerida.
Hinna suhtes: arvan, et las olla ikka 1 hinnavahemik. Ja pooldan, et olgu see 100-150. See rohkematele taskukohane.

Eemal

#11 22.03.07 15:17

siuu
Sell

ma pole pakivahetamisest varem osa võtnud sellepärast, et mul ei saa ükski käsitööasi tähtajaks valmis. seega - kui midagi isetehtud sees _ei pea_ olema, siis olen käpp! tähtaeg 1. juuni ja hinnavahemik kuni 150.-

Eemal

#12 22.03.07 15:28

Heidi
Kullaketraja

Ma arvan, et mida vabamad piirid, seda parem. Ehk siis ainuke tingimus on, et oleks midagi käsitööalast ja värv vastavalt sõbra soovile.

Eemal

#13 22.03.07 15:30

marfa
Kullaketraja

Heidi kirjutas:

Ma arvan, et mida vabamad piirid, seda parem. Ehk siis ainuke tingimus on, et oleks midagi käsitööalast ja värv vastavalt sõbra soovile.

Mulle see meeldib cool

Eemal

#14 22.03.07 15:31

Heidi
Kullaketraja

Muidugi allergiatega arvestamine ka, näiteks. smile

Eemal

#15 22.03.07 15:54

pampel
Sell

Mul SKS-ist nii positiivsed muljed, et tahaksin ka osaleda. Minu poolest oleks sobilik 150.- ja juuni lõpp

Eemal

#16 22.03.07 16:01

stuart
Sell

Hmmmm... peale selle rohelise paki n2gemist hakkas mulle idee meeldima wink Kuna ise niiv2ga l6ngainimene pole, siis oleks niisama fantaasiapakk h22 m6te.

"Ja kui tahan, siis tegelen käsitööga kasvõi avalikus kohas :D" - Ussicke

Stuarti muinas- ja muidunurgake Flickris

Eemal

#17 22.03.07 16:07

alfa
Sell

siuu kirjutas:

ma pole pakivahetamisest varem osa võtnud sellepärast, et mul ei saa ükski käsitööasi tähtajaks valmis. seega - kui midagi isetehtud sees _ei pea_ olema, siis olen käpp! tähtaeg 1. juuni ja hinnavahemik kuni 150.-

Täpselt minu mõtted smile

Eemal

#18 22.03.07 16:15

Kuduv koeraomanik
Hõbeketraja

Mina ka! Summa osas võib ju alampiiri fikseerida ja kes tahab, võib alati midagi lisaks pakki panna. Väga põnev. Ja tähtaega ärge pange nii kaugele, ma ei jaksa oodata smile. Juunis võiks juba uue vahetuse teha.

Eemal

#19 22.03.07 16:58

Ingrid
Sell

Minu tagasihoidlik kogemus (SKSi raames) nàitab, et aega on vaja ikka rohkem kui 1 kuu. Planeerimiseks, nuputamiseks, tihti finantseerimiseks, kingi valmistamiseks, komplekteerimiseks, paki postitamiseks jne.
Samas keegi ei keela alustada 1. aprillil esimest vahetust, lòpptàhtajaga 1. juuni ja samal pàeval vòib alata teist vahetust lòpptàhtajaga 1. august.
Noh umbes nii mòtlesin.

Viimati muutnud Ingrid (22.03.07 16:59)

Eemal

#20 22.03.07 18:50

oravake
Hõbeketraja

Mina olen käpp. Mai lõpp ja kuni 150.

Eemal

Foorumi jalus