#421 13.09.07 11:47

oravake
Hõbeketraja

Re: Värvipakivahetus 2

marfa kirjutas:

Ütlen ausalt - mul kõik sassis. Küsimus vaid, kas mulle tegi paki oravake?

Aus ülestunnistus: tegin jah. Ja ütlen veelkord enesel hea meele olevat, et pakk meeldis. Ma pabistasin ikka päris kõvasti ja "see õige miski" tundus ikka puudu olevat.
A see tuttav käekiri - see oli mu abikaasa oma.
wink

Viimati muutnud oravake (13.09.07 13:07)

Eemal

#422 13.09.07 12:30

heily5
Sell

Aga minule tuli teade, pakiteade... big_smile Järgi saan alles homme minna, nii et nüüd närib mind ootusärevus... (Ja pakk pea-aegu kaks kilo raske tongue )

Viimati muutnud heily5 (13.09.07 12:30)

Eemal

#423 13.09.07 12:30

Katrix
Sell

Minule tuli ka pakiteade, aga pakile järgi saan alles järgmisel nädalal minna...

Eemal

#424 13.09.07 13:16

tiina
Sell

Mina sain ka paki kätte. Eile õhtul sain teate ja lippasin kohe postkontorisse.
Minu pakk on kindlasti kõige toredam. Nii vahva on, et seal on kõik niisugused tõhusad ja toredad asjad mida kohe kasutada või millest midagi teha saab. Eriti põnev on see koti tegemise komplekt. Käed kohe sügelevad ja kahju on, et nii palju lõpetamata töid veel ees on enne kui sellga tegelema saan hakata. Veel pean eraldi nimetama kudumi ridade lugejat, see on kohe täiesti kümnesse sest mina olen alati hädas palmikute tegemisel nende keerdude vaheliste ridade lugemisega. Suur aitäh paki tegijale, tema foorumi nime ma küll veel ära arvata ei oska.
Pildi saan siia panna siis, kui fotoaparaat koju jõuab.

Eemal

#425 13.09.07 14:08

Clinde
Sell

Heh, ma ise vaatasin ka, et mine tea, äkki on puhas väljamõeldis, aga äkki pole ka.
Aitäh Savitaks, siis ma vähemalt tean, et ei raiska otsimise peale niisama aega.
<Asub varsti varsti mõtlema.

Aga seni: Tumepunane + valge pakk
http://img505.imageshack.us/img505/7277/vrvipakkmz7.th.jpg

Kuna ma oli oma ankeedis vist hästi kuri ja ütlesin mitu korda, et pärleid ja nipsasjakesi ei taha, siis tuli mulle hästi praktiline ja käsitööline pakk. Vähemalt ma andsin kaks värvi, et oleks lihtsam.
Kudumiseks tuli mitu erinevat ja väga mõnusat lõnga, heegeldamiseks värvi muutev niit ja see jämedam valge lõng. Maiustamiseks minu absoluutseid lemmikuid "kommi asemel" tervislikke näkse ehk jõhvikaid. ja kommi ikka ka, vahel ju tuleb siuke tahtmine maiustada. Arvestades, et meil talv juba augusti lõpust käes (kodus küll on, keskküte on üleminekuaegadel suhtselt nõrgavõitu), siis valge tee läheb ka kohe kasutusse. Lisaks veel healõhnaline seep, mis ka koti lõhnavaks tegi. Tegelikult ju kott ka, millega hea turul ja poes käia, ei ole mingit looduse rikkumist kilekottidega.
Kõik välja laotud minu punasele valge triibuga tumbale (näete ju, et on lemmikvärv) - Eesti disain muide.

Nonii, mõeldud. Evvei oli saatja, eks?
Aitäh veelkord, ma jumala vaimustuses smile

Viimati muutnud Clinde (13.09.07 14:05)

Eemal

#426 13.09.07 17:03

kaizu
Õpipoiss

Mina sain täna nii mõnusa ja vahva paki just täpselt selline,mis mulle väga meeldis.Eriline lemmik on kiisuga päevik.Kott on ka super,sinna on isegi minu nimi tikitud.Pliiatseid,teritajat läheb koolis alati vaja.Nüüd saan ka ehteid teha,sest sain palju pärleid ja cernitit.Veel oli pakis ilus pross lillega,salvrätikud ja hästi ilusa pildiga papptaldrikud,šokolaad juba söödud.Arvan,et minu salasõber on Egater kellele nii toreda paki eest suured paid ja kallid.Pildi katsun ka varsti panna.

Eemal

#427 13.09.07 17:13

kaizu
Õpipoiss

[img]http://www.tdr.ee/pilt/pildid/43296Picture 021.jpg[/img]

Eemal

#428 13.09.07 17:15

kaizu
Õpipoiss

Eemal

#429 14.09.07 12:26

pllx
Õpipoiss

Mina panin pakile oma nime ja oma aadressi, aga ega see ei loe, pakki tegemises kahtlustati ikka kedagi teist, nii et rõõm üllatuspaki-tegemisest on täiesti olemas cool

Samas huvitav, kas mina, kes ma ise nii viimasel minutil oma paki postitasin, olen see kõige viimane, kes oma pakki veel saanud pole?

Viimati muutnud pllx (14.09.07 12:27)

Eemal

#430 14.09.07 13:03

Asti
Kullaketraja

Pllx, ei ole viimane, minu pakist pole ka midagi kuulda veel.

Eemal

#431 14.09.07 16:10

heily5
Sell

No nii ja minul pakk käes big_smile. Ülilahe pakk - suured-suured tänud!!!! Väga kaunid, lausa imelised raamatukaaned, lõng ja heie kuluvad alati ära (punane heie ongi otsa saanud), pärlid... oo jaa big_smile, mõnus kokaraamat (kokata armastan ka) ja veel palju-palju vahvat. Ja kust küll pakisaatja teadis, et mul munalõikur katki läks big_smile big_smile big_smile.

http://lh6.google.com/heily.leola/RuqG7edmdKI/AAAAAAAAAdA/7_VubWF-EiM/s400/v%C3%A4rvipakk%20009.jpg

Rohkem juttu juba blogis...  http://www.isetegija.net/index.php?ind= … post=19283

Oih, kommid ei jõudnudki pildile...

Viimati muutnud heily5 (15.09.07 07:59)

Eemal

#432 14.09.07 18:34

Lola69
Meister

pllx kirjutas:

Mina panin pakile oma nime ja oma aadressi, aga ega see ei loe, pakki tegemises kahtlustati ikka kedagi teist, nii et rõõm üllatuspaki-tegemisest on täiesti olemas cool

Samas huvitav, kas mina, kes ma ise nii viimasel minutil oma paki postitasin, olen see kõige viimane, kes oma pakki veel saanud pole?

Ega mina see ullike olnud, kes ikkagi kedagi teist paki autoriks kahtlustas?

/me on oma ajupotentsiaali selles mõistatuses ammendanud igatahes.

Eemal

#433 15.09.07 00:22

Jutupaun
Kullaketraja

mina ei suuda ka oma paki tegijat kuidagi tuvastada. Pole eriti aega ka tuhlata blogides. aga põnev on vaadata mida teised saavad ja tahaks kohe veel:) Muidugi viimasel ajal ja minuga juhtunud viimaste sündmuste taustal tahaks kogu aeg, et keegi lohutaks ja poputaks millegiga...

Eemal

#434 15.09.07 10:35

Evvei
Õpipoiss

to Clinde: Hea meel, et sulle pakk meeldis. See valge kott on tegelikult kotitoorik, mida saad endale meelepärasel viisil kaunistada smile.

to Elsa: Alati 1+1 ei võrdu kahega. Arvasin, et Sina oled pakitegija, sest pakil olnud aadress oli enam vähem selle lasteaia piirkonnas, kus Sinu laps käib.

Eemal

#435 15.09.07 18:10

stuart
Sell

Aga mul on esikus koti sees pakk. 2kki on v2rvipakk, sest mitte yhtegi viidet saatja kohta pole peal kirjas. Lahti ka ei tee praegu, sest koolit88 tahab tegemist, kuni veel valge on.

"Ja kui tahan, siis tegelen käsitööga kasvõi avalikus kohas :D" - Ussicke

Stuarti muinas- ja muidunurgake Flickris

Eemal

#436 15.09.07 18:06

heily5
Sell

Aidake nüüd, kes mulle küll paki tegi?!? Peale väikest uurimist tuli tilluke idee, et äkki Mariss... wink

Eemal

#437 15.09.07 21:27

mariss
Sell

mina see olen:) pistsin täna just jutu ja pildi ka blogisse.

Eemal

#438 15.09.07 22:34

stuart
Sell

Sa jeebus, oli jah v2rvipakk!!! K6ik asjad (peale kommide) ilusti rohelisse krabisevasse siidpaberisse teibitud, mis v6imaldas neid sellise lapsem6nuga k2rts! ja k2rts! lahti t6mmata.
Sisaldas siis (pildid natuke hiljem):
*samblaroheline Krenholmi froteer2tik
*samblarohelised villased pika s22rega sokid (kuluvad praegu siin v2ga 2ra big_smile)
*roheline karikakardega m2rkmik
*15 suurt rohekat kivihelmest (hirmsasti tahaks teada mis kivi)
*pakk Kalevi pralineekomme
*k6lisev ja pimendas helendav kassim2nguasi (pakend roheline, ilmselt helendab ka roheliselt big_smile)
*Ja viimaks t6eline p2rl, CD Aarne Ykskyla loetud Agatha Christie krimakaga!

See viimane asi v6ttis ikka t6ega karbi lahti, sest eks ma olin ankeedis vist muu seas maininud jah, et mulle vanad klassikalised krimakad meeldivad...  ja m2rkmike kogumist ja kassi omamist olin ka maininud (muuseas, 22rmiselt nunnu, ka eelmises v2rvipakivahetuses oli kassile konserv pandud, s88tsin selle just t2na talle l6puks sisse, oli hirmus rahul big_smile) Sokid on kah 22rmiselt armsad, k6igest muust r22kimata.
Lihtsalt nii nunnu, ma ytlen! Eriti praegu, kui nukker tuju vahel piinab.

Aga kassile m2nguasja praegu k2tte ei anna, sest muidu ta k6listab seda mul siin, kui ma yritan magada ja kaotab niikuinii enne 2ra ka, kui pilti saan teha wink

Ait2h tegijale, ja anna endast teada, mul aju praegu pole erilises m6istatamisevormis (ja seda kivisorti tahaks teada wink ).

"Ja kui tahan, siis tegelen käsitööga kasvõi avalikus kohas :D" - Ussicke

Stuarti muinas- ja muidunurgake Flickris

Eemal

#439 16.09.07 16:46

Sots
Sell

Minul ka pakk käes. Lähemalt blogis.

Eemal

#440 17.09.07 11:02

Krissukass
Õpipoiss

Nii, fantastilist pakki, mille sain saab näha minu blogis:

http://www.isetegija.net/index.php?ind= … p;idu=2383

Viimati muutnud Krissukass (17.09.07 11:03)

Eemal

Foorumi jalus