#461 22.09.07 14:56

pllx
Õpipoiss

Re: Värvipakivahetus 2

Mina pean siiski hõikama, et pakki pole ja postkontorist küsisin, siis minu nimele pakki ka tulnud veel pole :-(

Eemal

#462 22.09.07 22:30

Priima
Õpipoiss

Mina käisin täna oma pakil järel. Pakk oli kolmandas postkontoris - sinna pole mulle varem midagi tulnud. Huvitav, kas maakonna postitädid mõtlevad alati kui tuleb pakk aadressiga "Madise talu", et kuhu see siis nüüd saata? Kas Madise talust 6,9 või 8 km kaugusel olevasse sidejaoskonda. Ja seal on üks tädi, kes ütleb: kuulge sinna me eelmine kord saatsime saadaks nüüd hoopis sellesse teise, muidu harjuvad veel ühte kohta käima,
  Aga pakk on tore - just nii punane nagu mulle meeldib. Saatja fooruminime küll ei oska pakkuda, posti oli pandud Vändras. Suur aitähh sulle kallis pakisaatja, hästi põnev oli karpi lahti teha ja seal oli nii palju vahvaid asju ja mu lemmiklõnga - punast alpakat!
   Pakis oli kommikarp ka ja tunnistan ausalt üles - kommid sõime mehega vaikselt ära, lapsed ei saand midagi.

Eemal

#463 24.09.07 13:21

helenneleh
Õpipoiss

Ma sain lõpuks hakkama sellega, et tegin saadud pakist pilti ja kirjutasin blogipostituse. http://silmus.wordpress.com/2007/09/24/ … vahetus-2/

Eemal

#464 24.09.07 20:57

Liiisu
Õpipoiss

kui nii ilusti kirjutatakse:) siis tuleb kenasti tunnistada... et mina helenneleh-le selle paki tegin...
/häbelikult vasakule ära/

Eemal

#465 25.09.07 08:19

stuart
Sell

Kui nyyd see armas inimene kes mulle tegi ka yles tunnistaks... ega ma ju hammusta, aga teada tahaks ikka big_smile

"Ja kui tahan, siis tegelen käsitööga kasvõi avalikus kohas :D" - Ussicke

Stuarti muinas- ja muidunurgake Flickris

Eemal

#466 25.09.07 18:03

sibulaplix
Õpipoiss

Noonii. Õnnestus minulgi lõpuks siia foorumisse sisse logida üle saja aja.
Oma paki sain kätte juba ammu, aga asju pildile pole veel saanud. pakk oli armsalt roheline ja vallatu ka natukene. Aitähh! wink
Ja pean  vabandama inimese ees, kes ootab(loodan et äkki siiski täna juba kohal) minult pakki. Paki panin posti 21 septembril alles. Oli valmis varem, aga kuna meie korterit ründasid kõhuviirus ja köha-nohu pikud, siis ei saanud toast välja üsna mitu päeva. Vabandused, vabandusteks-ääretult piinlik on ikkagi. Loodan ja lohutan ennst sellega, et pakisaajal vähemalt pakist rõõmu on, kui pakk kohale jõuab ja sedasi saan ehk pisukese osa oma patust andeks. ikka väga raske on teha pakki, kellest suurt midagi ei tea big_smile ja kelle käsitööd pole ka näinud kusagil tongue
Lähen nüüd nurgataha häbenema tagasi....loodan et järgmisel katsel siia jälle sisse logida saan....

Eemal

#467 25.09.07 18:25

Jutupaun
Kullaketraja

Minu paki tegija võiks ka minu elu lihtsamaks teha smile Ausõna ma otsisin, aga ei leidnud...

Eemal

#468 25.09.07 19:55

Lapiliisu
Hõbeketraja

Jutupaun kirjutas:

Minu paki tegija võiks ka minu elu lihtsamaks teha smile Ausõna ma otsisin, aga ei leidnud...

nu mina tegin smile

Eemal

#469 25.09.07 19:59

Jutupaun
Kullaketraja

vaata kus smile Tänud sulle veelkord.

Eemal

#470 25.09.07 21:48

stuart
Sell

Nu vat, on kasu, kui eelnevaid postitusi lugeda. Tiina, sina olid wink ?

"Ja kui tahan, siis tegelen käsitööga kasvõi avalikus kohas :D" - Ussicke

Stuarti muinas- ja muidunurgake Flickris

Eemal

#471 27.09.07 13:12

tiina
Sell

Mina see olin jah, Stuart. Tore kui meeldis. Nende pärlite kohta ei tea muud öelda, et kunagi ammustel aegadel toodud Venemaa avarustest.

Nüüd siis minu pakist, ikka sellest mis ma sain.
Tegija fooruminime ikka veel ei tea, kui ta ise ütleks oleks tore.
Pilt on pakist tehtud, küll natuke poolik, sest kõik söödav kraam oli fotoka saabumise hetkeks juba ära söödud, aga oh häda ma ei oska seda siia üless panna. Ta on mul fotona minu oma arvutis. Pean veel asja natuke uurima, aga olude sunnil ei pääse lähemal ajal eriti arvuti ligi. Kui paki saatja otsustab enda isiku avalikustada ja tall on pilt olemas, siis oleks tore kui ta seda siin näitaks.
Igal juhul veelkord SUUR SUUR AITÄH!

Eemal

#472 27.09.07 13:10

pumpuli
Sell

Priima kirjutas:

Mina käisin täna oma pakil järel. Pakk oli kolmandas postkontoris - sinna pole mulle varem midagi tulnud. Huvitav, kas maakonna postitädid mõtlevad alati kui tuleb pakk aadressiga "Madise talu", et kuhu see siis nüüd saata? Kas Madise talust 6,9 või 8 km kaugusel olevasse sidejaoskonda. Ja seal on üks tädi, kes ütleb: kuulge sinna me eelmine kord saatsime saadaks nüüd hoopis sellesse teise, muidu harjuvad veel ühte kohta käima,
  Aga pakk on tore - just nii punane nagu mulle meeldib. Saatja fooruminime küll ei oska pakkuda, posti oli pandud Vändras. Suur aitähh sulle kallis pakisaatja, hästi põnev oli karpi lahti teha ja seal oli nii palju vahvaid asju ja mu lemmiklõnga - punast alpakat!
   Pakis oli kommikarp ka ja tunnistan ausalt üles - kommid sõime mehega vaikselt ära, lapsed ei saand midagi.

No meil on "Madise küla" aga kirjad käivad sama suvalt. Isegi Eesti Posti oma arved (olen nende äriklient) on mulle tulnud läbi kolme postkontori.

Helen,
Hobipunkt

Eemal

#473 27.09.07 23:36

pllx
Õpipoiss

Suured-suured tänud sibulaplixile paki tegemise eest ja Heidile, kes asja korraldas. Sain ka mina lõpuks oma paki kätte ja rõõm sellest on suur. Pakk on ilus ja sinna on pugenud palju toredusi nii mulle kui lapsele. Meie pere kõik väga tänab ja rõõmustab. Ühe asja otstarve jäi esimesel lahtipakkimisel segaseks, aga ehk saame sellest ka aru. :-)

Veelkord tänud.

Vabandused muidugi, et oma käsitöisust eriti avalikult ei eksponeeri. Isetegemise rõõm ja funktsioon on minu jaoks pisut teine ilmselt.

Eemal

#474 28.09.07 15:50

sibulaplix
Õpipoiss

Uhhh, koorem langes südamelt. kood näitab mulle ikka et lasnamäelt kaugemale pole pakk jõudnud...hmm

Huvitav, mis on see asi, mille otstarbest aru ei saanud...wink
püüan meenutada, mis kõik pakki läks...pilti ei saanud kahjuks teha
pisipõnnile panime pojaga koos raamatu kokku(kasutades ajakirjast lõigatud pilte ja fotoalbumit. jätsime ka tühje lehti et põnn saaks emega lisada miskit oma soovikohaselt.
Taaskord leidis koha pakis ka üks vihmakeep...mine tea millal vaja võib minna...
üks kausike sattus pakki
Üks heegeldet pits...mida võib panna lauale linikuks või hoopis kuhugi vahepitsiks...
Riiidest kott poeskäikudeks
samast kangast kilekotihoidja kööki---või kui leidub mõnu muu mõte, siis selleks
natuke armsat oranzi mohääri
Tops pintsli loputamiseks....
vihik, kuhu saab mõtteid kirja panna, või hoopis põnnile anda...
muud vist polnud....no kui söödav välja arvata...tongue

Viimati muutnud sibulaplix (28.09.07 15:51)

Eemal

#475 30.09.07 01:23

Aveke
Õpipoiss

Minul imearmas pakk käes.  Suur-suur aitäh, Helen!  Rõõmu jagus kõigile pereliikmetele.
Välja tulid pakist:
http://i23.tinypic.com/rhk1gj.jpg
3 tokki Kido mohääri ja tokk Katia Nordicut pluss kummagi lõnga jaoks paar sobivaid silmusemärkijaid- sõrmed hakkasid kohe nii sügelema, ainult arvamused selle kohta, mida neist tegema peaks, vahelduvad hirmkiiresti.  Mõnus rohelistes toonides õmmeldud pall, mida poiss nüüd suure hurraaga mööda põrandat taga ajab (kui seda parasjagu ära ei püüa süüa), nunnu tikitud helesinine jänes (äkki tegija seletab ise, millest ja kuidas tehtud, aga seda poisile igastahes ei anta smile )  Ja asjad, mille peale tulekuks käidi vist mu mõtteid lugemas:  ankeedi täitmise ajal polnud endalgi veel aimu, et kohe-kohe tabab Fimo-vaimustus, aga nüüdseks on ta kohal ja pakk Fimot kulub ära nagu rusikas silmaauku, ning mõõdulint - asi, mida ma juba pikka-pikka aega vajan, aga kogu aega unustan osta.  Kirjake ka, paberi peal ja käsitsi kirjutet, täitsa harjumatu.  Kang martsipanimassi tuli ka pakist välja, aga sellele jõudis mees nii kähku hambad sisse lüüa, et pildile ei jäänudki midagi.  Paras paar martsipaniõgardeid oleme.
Silmusemärkijad lähemalt
http://i22.tinypic.com/314wiys.jpg

Eemal

#476 30.09.07 17:49

helenneleh
Õpipoiss

Pean häbiga tunnistama, et pall ja jänes on pärit hoopis Tartu Mänguasjamuuseumist, nii, et autorlus ei kuulu mulle smile. Aga poisile seda ilmselt anda ei tasu igaks juhuks - oma lapse pealt vaadates kahtlustan, et need pärlid saadakse sealt kiiremas korras kätte.

Aga mul on hea meel, et pakk ikka lõpuks kohale jõudis ja meeldis.

Eemal

#477 04.10.07 18:21

Sots
Sell

Tunnistan lõpuks üles, et mina tegin paki Priimale ja selline see siis oli
http://farm2.static.flickr.com/1114/1466974822_74df5494da_m.jpg

Ja ise sain ma imeilusa paki Salasõbralt Tartust. Kahjuks ei ole ma jälile saanud, kes mulle siis tegelikult paki tegi;). Aitäh Sulle!
http://farm2.static.flickr.com/1384/1384882816_6fb5490450_m.jpg

Eemal

Foorumi jalus