Sa ei ole sisse loginud.
Mina pean ütlema, et auto riknemise tõttu saan paki teele panna homme. Kuigi kõik asjad on valmis ja pakitud
Aga ma loodan, et esmaspäev-teisipäev on kohal.
Viimati muutnud Heidi (15.12.06 17:38)
Eemal
Mina panin posti, nłłd nąrin kłłsi, tea kas kohale jņuab vņi millal jņuab...
Eemal
kink käes. VAIMUSTAV! pikemalt blogis siis, kui aega saan, meil toimub täna lapse esimene kuuse ehtimine ja ma pean raskeks eksamiks õppima.
kas ma juba ütlesin, et mulle väga-väga meeldib? ![]()
Eemal
Mulle toodi äsja kingitus koju kätte!
http://vardakeerutaja.blogspot.com/2006 … sooja.html
Eemal
Haige "väike Sassu" jäi magama ja olen nüüd 45 minutit uurimustööd teostanud
Et kui alustada algusest, siis reede õhtul kui 9 ajal koju jõudsin ootas mind pakiteade kodus.Väga segadust tekitav seejuures. Kunagi kui ma noor ja ilus olin, siis käisin ühel kursusel Tiina Lepa-ga, aga Triinu
? Pealegi elab ta veel praegugi minu teada Viljandimaal.
Selgus saabus laupäeva hommikul, kui piiga enne Lõuna-Eestisse kimamist mulle paki ära tõi. Aga uudishimu oli teisel nii suur, et pidin kohe talle ka ette näitama, mis huvitav pakk. Ja see oli viga. Esimene asi mis piiga suust tuli "tahan omale". Õnneks olin kiirem ja suskasin kindad omale kätte. Aga kindad on ilusad
- sinised, pehmest alpaka lõngast, pärlkoes, kindaseljal palmikud ja nupud ja pärlid. Mina olen väga rahul(olev)! Peale selle oli pakis veel 1 tokk seda sama sinist alpaka lõnga ja veel 2 tokki punast alpaka lõnga (mille järgi muide sind peale blogides luuramist ka tuvastasin - 26 sept. postitus
),kena jõulukaart ja apelsini-piparmündi okolaad, mille kohta mina üritasin väiksele Sassule selgeks teha, et see on teepakk. Mul polnud aimugi, et üldse sellist okolaadikarpi eksisteerib
Väga nämma kusjuures!
Igatahes minul on praegu okolaadiamps põses ja olen häppy. Suur rõõm oli seda pakki saada. Suur aitähh Sulle Sots
.
Fotokas reisib ja pilti praegu ei saa, aga ehk Sots abistab
mind selles osas?
Eemal
Minagi õnnelik, sest kingitus on jõudnud minuni. Teate leidsin laupäeva pärastlõunal, kuid postkontor oli siis juba suletud.
Kingituseks - mõnusalt suur, valge heegeldatud õlarätik, 1 sokolaad, tervituskaart ning nn vihje - savist taks
.
Suur tänu sulle Savitaks väga ilusa ja sooja kingituse eest.
Eemal
Mina sain ka täna kingituse kätte. Õhtu poole vast kirjutan blogisse pikemalt. Ilusad, valged ja punaste lilledega.... sokid.
Eemal
Evvei mul on väga hea meel, et sulle rätik meeldis
Ma plaanisin küll sokke teha, kuid avastasin oma üllatuseks, et ei oska mõõtude järgi teha
Minu sokid tulevad kõik umbes ja tunde järgi, pärast selgub kellele jalga lähevad. Mu ema, kellel minust väiksem jalg, on enale sedasi üsna mitu sokipaari saanud. Ise olen aga kui vaenelaps ![]()
Eemal
Mina sain ka kingi kätte nagu öeldud. Aga arvata, kes tegi .. No ei oska pakkuda. Pole veel piisavalt uurimistööd ka teinud, et kes on juba kellelt saanud ja kust peaks tegijat otsima.
JA nii ma kratsin edasi kukalt.
PS! Ja nagu selgus, on minugi pakisaajal pakk käes. Vähemalt niigi palju häid uudiseid. MA ju paniköör stiilis "tige lehm põhjustas paanikat". Kordan seda omale juba eilasest saati ...
Eemal
Tervitused ka minu poolt!
Pean tunnistama, et sain imeilusa õlasalli kätte juba laupäeval, kuid elu on siiani olnud liiga kiire.
Igatahes suured tänud-pikad paid minu Salasõbrale.
Natuke olen nõutu ka, sest mul puudub igasugune aimdus, kes see küll olla võiks. Nimed ei ütle ju tõesti mitte-kui-midagi:(
Igatahes palju TÄNU!
Eemal
Aga minul oli postkastis pakiteade
Õhtul lähen järgi, loodetavasti.
Eemal
Lola69 kirjutas:
Mina sain ka kingi kätte nagu öeldud. Aga arvata, kes tegi .. No ei oska pakkuda. Pole veel piisavalt uurimistööd ka teinud, et kes on juba kellelt saanud ja kust peaks tegijat otsima.
Ma nagu ka ei oska sellist uurimist läbi viia, ega eriti pole muidugi pingutanud kah, aga niipalju kui ma blogisid loen, siis sedasorti asja, et keegi varem teinud oleks pole märganud. Või punasele lõngale vihjanud. Selle, et minu kingisaajal ka blogi on, avastasin ka alles üsna hiljuti. Algul vist polnudki, vähemalt ankeedi järgi.
Organisaatoritel on kindlasti see tabel olemas, tegelt võiks selle ju pärast avalikustada, kuna 99% on nagunii juba avalik info.
Eemal
Oleneb, mõni on soovinud ka mitte avalikustamist, seega vist ei oleks nende suhtes aus, kes seda ei soovi. Eraviisiliselt võime mõlema osapoole nõusolekul teada anda küll, et kes siis ikkagi see Salajane Sõps oli ![]()
Eemal
Ahhaaaaa... aga minul oli ka pakiteade postkastis ..postkontorisse paraku ajaliselt ei jõudnud paki järel. Aga homme on seeeest väga põnev ![]()
p.s. mul ka vist detektiivi vaja homme mängida, sest pakisaatja nimi oli kahtlaselt umbuisikuline ![]()
Eemal
http://photos1.blogger.com/x/blogger/35 … 245-01.jpg Ma sain oma Salasõbra kingi kätte. Ja olen väga õnnelik!
Suur aitäh!!!
Pikemalt blogis.
Eemal
Mina sain täna pakiteate ja lasksin paki kiiresti postkontrorist ära tuua. Pakis olid toredad soojad triibulised sokid , kelmikas pärliloomake ja maiustamist kah! ![]()
Suur-suur tänu sulle, Pisi-Pisi! ![]()
Eemal
mina häbenen. Laps ei lase postkontorisse. Aga homme lasen mehel ära viia, ausõna. Väga häbi on.
Eemal
Pakk käes ja väga rahul
)) suuuuuuuuur tähh Sõbrale. Pakis ilus oranzh sall lilledega ja pärlitega ning aja õieti arvestamiseks mõned asjad ja põske kah midagi
Ma kõvasti nime igaks juhuks ei kisa.. aga ta võib oma blogist näidata ikka pilti siia juurde ![]()
Viimati muutnud kayl (20.12.06 18:47)
Eemal