Sa ei ole sisse loginud.
Mina sain täna pakiteate! Aga loomulikult õhtul, nii et täna postkontorisse enam ei jõudnud. Eks siis homme ![]()
Käidud, toodud. Pikemalt blogis ![]()
Viimati muutnud Asti (18.09.07 13:49)
Foorumis
Meil oli siin vahepeal veel ühest pakiteost juttu (sihuke ebamäärane, variantidega kadrist kullakeste sünnipäevani). Mis sest mõttest saanud on?
/me on pakkide tege(saa)misest nii vaimustatud, et ei suuda enam järele jätta. ![]()
Eemal
Annan teada, et Me.-le pakisaatja muretseb, kuna pakk on 10.septembril postitatud, aga kättesaamise kohta pole veel midagi kuulda.
Eemal
Kuidas on - kas kõigil peale Me. on pakid käes ja saadetud pakid õnnelikult kohale jõudnud?
Eemal
Avalikule küsimusele avalik vastus- minuni (ilmselt viimasena) ei ole pakk ega teade selle jõudmisest kohalikesse postkontoritesse jõudnud. Olen käinud küsimas- tänaseni ei midagi. Homme üritan taas sest üks teine pakk vaja ära tuua. Paki saatjale aga sellegipoolest suur aitäh juba ette - ära muretse salasõber, viga ei ole sinus
arvestades minu kurikuulsat "õnne" igasugu (loosi)pakkidega läbi ajaloo ei üllata mind ennast tegelikult üldse asjade selline käik
- (kayl võib kinnitada- ennustasin varasemate kogemuste põhjal juba siis, kui ta mind selles värvipakivahetuses osalema ergutas, et mingi jama sellega ikka olema saab). Aga mis seal ikka - andmise rõõm on alati suurem ![]()
Eemal
Kui see pakk postitati tähituna, siis saaks jälitada: http://teavitus.post.ee/ar_status.asp
Eemal
Mina alles närin põnevusest küüsi, aga ka hoiatati, et suhteliselt hilja sai pakk posti. Kunagi lähipäevil on lootust ![]()
Eemal
Mina ei ole ka veel pakki saanud, mõtlesin täna postkontorisse küsima minna. Varemgi on juhtunud et kirjad-pakid kohale ei jõua. No eks hirmus kolkaküla ka, kus ma elan, lähima asulani, kus postkontor tervelt 6 kilomeetrit.
Eemal
Mina olen oma paki ammu kätte saanud. Omalt poolt panin paki posti paar päeva enne tähtaega. Paki saatusest ei tea ma kahjuks midagi.
Viimati muutnud Erru (20.09.07 10:55)
Eemal
Me. kirjutas:
Avalikule küsimusele avalik vastus- minuni (ilmselt viimasena) ei ole pakk ega teade selle jõudmisest kohalikesse postkontoritesse jõudnud. Olen käinud küsimas- tänaseni ei midagi. Homme üritan taas sest üks teine pakk vaja ära tuua. Paki saatjale aga sellegipoolest suur aitäh juba ette - ära muretse salasõber, viga ei ole sinus
arvestades minu kurikuulsat "õnne" igasugu (loosi)pakkidega läbi ajaloo ei üllata mind ennast tegelikult üldse asjade selline käik
- (kayl võib kinnitada- ennustasin varasemate kogemuste põhjal juba siis, kui ta mind selles värvipakivahetuses osalema ergutas, et mingi jama sellega ikka olema saab). Aga mis seal ikka - andmise rõõm on alati suurem
enda kogemust arvesse võttes peaksid sa postkontorist äkki maksikirja küsima, mitte pakki ![]()
Eemal
Ma märkasin oma SP pakki postitades, et EP töötaja pakkus mulle hoolega ka tavalist maksikirja varianti. Inglismaale ja maksikirjana!! Et odavam jne. Mina soovisin kindlalt tähitut, sest tahtsin olla kindel, et mulle jääks kinnitus saatmisest. Samuti olen kõik riigisisesed saatnud tähitult, kuigi nt mingid pakid on mulle lausa postkasti pandud ja ma olen imestanud, miks. Meil küll ei varastata (ptuiptui) aga vahetuste puhul ma eeldan, et ikka asi tähituna tuleb ja läheb. Eesti piires pole nood hinnavahed ju nii suured. Või mis teie arvate? Vbla olen mina lihtsalt liiga paranoiline.
Eemal
Priima kirjutas:
Mina ei ole ka veel pakki saanud, mõtlesin täna postkontorisse küsima minna. Varemgi on juhtunud et kirjad-pakid kohale ei jõua. No eks hirmus kolkaküla ka, kus ma elan, lähima asulani, kus postkontor tervelt 6 kilomeetrit.
Sinu pakk pandi 10.septembril posti.
Viimati muutnud Heidi (20.09.07 17:09)
Eemal
vaatasin järgi, endal ka hea teada, sest saadan kõik pakid alati tähituna:
lihtsaadetis kaaluga kuni 250g 10.00, tähituna 28.00
250 - 500g 15.00, tähituna 33.00
500 - 1000g 20.00, tähituna 38.00
põhimõtteliselt poole kallim, aga kuna EP teenus on "as is", siis minu arust tasub ära.
ahjaa, tuleb tähelepanelik tõesti olla, et õige asja saad, sest postitöötajad reeglina soovitavad ja vormistavad odavamat teenust.
Viimati muutnud siuu (20.09.07 17:56)
Eemal
Erru kirjutas:
Mina olen oma paki ammu kätte saanud. Omalt poolt panin paki posti paar päeva enne tähtaega. Paki saatusest ei tea ma kahjuks midagi.
Sinu saadetud pakk jõudis ilusasti saajani. Kahjuks on saajal probleeme foorumisse pääsemisega (mingi jama arvutiga vist), aga ta palub edasi öelda suure aitähi! Pakk meeldis talle väga!
Eemal
post üritab nüüd jah igal kümnel juhul su kaamliks teha, ma ka alati raiun et allkirja vastu, aga nüüd saatsin paki cd plaate ja postitöötaja surus mulle midagi peale ja kui toibusin oli tavaline maksikiri, ei saa aru üks kord on 4kandiline asi pakk, teine kord kiri
Eemal
Sisu on ju reeglina kallim kui paarkümmend krooni ja saaja ootab
, muidugi tasub.
Eemal
Minu seiklema läinud värvipakk lõpuks hoopis kulleri poolt koju toodud: http://www.flickr.com/photos/90375375@N00/1416998381/
Lõpp hea, kõik hea! Aitäh veelkord.
Eemal
Me. kirjutas:
Minu seiklema läinud värvipakk lõpuks hoopis kulleri poolt koju toodud: http://www.flickr.com/photos/90375375@N00/1416998381/
Lõpp hea, kõik hea! Aitäh veelkord.
Kahjuks pole see õige pakk.
Kuid loodame, et ka õige ikka ükskord välja ilmub...
Eemal
Õige pakk on ka postitöötajate tekitatud eksirännakud lõpetanud: http://www.flickr.com/photos/90375375@N00/1422261813/
Lõppes ka minu ajalooline pakkidega mitte vedamine- selle paki sisu meeldib mulle "JA MITTE VÄHE" ![]()
Heily5 sai vist küll hulga halle juukseid selle paki sekeldustega , mina aga olen kingi üle väga rõõmus ja nagu ütleb Poola vanasõna "Jumal tasugu!" ![]()
Eemal