Sa ei ole sisse loginud.
Tekkis küsimus, et kas on olemas ka mingit kõhuosaga heegeldatud bikiinide mustrit. Asi oma idee poolest meenutaks siis vist juba mingit pitsbody või trikood. Aga kui kõhunahk näeb välja nagu sebra, siis peidaksin selle meelsamini mõne kena heegelmustri taha.
Või ehk on võimalik sellist asja kududa?
Eemal
Mine kola isetegja foorumis seal on näidatud ka mustrid ja näed igasuguseid. Üks oli eriti kena selline ananassi mustriga, kui oleksin noorem ja eriti sale siis teeksin kohe endale, väga kaunis oli. Jõudu surfamisel. Kui leian ise ennem eks siis annan aadressi.
Eemal
ja juba leidsingi aadress on selline
see on nüüd maha kirjutatud, loodan et aitab, seal on kaks ananassi mustriga
Adminilt: Palun kasutagem autoriõigustega vastuolus olevatele allikatele viitamiseks meile või privaatsõnumeid! ![]()
Eemal
Paistab, et üks inimene on veel vaeva näinud ja oma nägemuse asjast "regivärsina" kirja pannud. Hoiatus: tegemist on veel testiversioonis mustriga. Aga proovida ju võib: http://snugsmontreal.blogspot.com/2008/ … ikini.html
P.S See tuletab mulle meelde, kuidas eile teatas treener, et rannahooajani (mis mind üldiselt leigeks jätab) on jäänud veel 8 nädalat ja siis tegime kõik päris korralikud seeriad igasuguseid kõhu-seljapiirkonna harjutusi ![]()
Viimati muutnud v2ikekass (13.04.10 10:16)
Eemal
Aga jah... venimisega PEAB arvestama. Minu oma on nüüdseks ära proovitud ja kannatab ainult ja ainult kuivalt kanda. Märjalt oli nagu kartulikott mul ümber, rippus igalt poolt.
Eemal
Seda ma aimasingi. Ise sellega vette pole proovinud minna.
Eemal